Forcys Computers logo
Forcys levert zakelijk uw infrastructuur

Aanleg van computersystemen

De systeembeheerders van Forcys laten uw netwerk functioneren alsof het hun eigen netwerk betreft. Want wij zijn pas tevreden als bij u alles optimaal functioneert. En dat begint bij de aanleg van uw computernetwerk. Van werkstations tot servers en van cloud services tot remote desktop installatie. Wij adviseren en voeren voor u uit.

Forcys levert klantspecifieke hardware

Natuurlijk levert Forcys alle bekende merken van computerfabrikanten zoals Apple en Samsung. Maar veel liever dan standaardapparatuur leveren wij u hardware die specifiek bij uw bedrijf past. Dit betekent dat Forcys een pc handmatig samenstelt aan de hand van uw wensen. Daarbij kijken wij met een scherp oog naar kwalitatief het beste materiaal voor de beste prijs. Voor onze technici een ware sport, voor u een win-winsituatie.

Notebooks, laptops, printers, beeldschermen, telefonie: computers en alle randapparatuur vindt u bij Forcys. U bestelt, wij leveren maar installeren de apparatuur uiteraard ook voor u.

Softwarepakketten voor bedrijven

Voor Officepakketten, software voor videobewerking of geluidsbewerking, back-up software kunt u terecht bij Forcys. Voor u een pakket aanschaft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en voor onze ervaringen met het betreffende pakket. Onze medewerkers kennen de pakketten door en door en staan u graag te woord.

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
E-mail: info@forcys.nl