Forcys Computers logo
  • Home
  • Webdesign & Hosting

Webdesign door Forcys

responsive webdesignInternet is niet meer uit het dagelijks leven te denken. Belangrijk dus dat u met uw bedrijf of organisatie goed vindbaar bent op het internet. Binnen Forcys is er een afdeling die zich bezighoudt met de ontwikkeling van websites. Ze kunnen uw huidige website kritisch met u nalopen en een verbeter-voorstel doen.

Voor het ontwikkelen van mooi vormgegeven, technisch hoogstaande websites maakt Forcys gebruik van het alom geprezen systeem Joomla. Dit is een Content Management Systeem (kortweg: CMS) dat er voor zorgt dat de een website aan de voorzijde volgens een vooraf ingesteld design wordt getoond, terwijl de inhoud van de website aan de achterkant in een afgesloten gedeelte gemakkelijk is te beheren door één of meerdere aangewezen personen. Zo zijn teksten voor bijvoorbeeld producten of nieuwsberichten of foto's gemakkelijk bij te werken.

Hosting en domeinregistraties door Forcys

Om uw website goed te laten presteren op het internet is het van belang dat de server waarop deze draait stabiel is en uitgerust met de nieuwste technologie. Om hierin een oplossing te bieden biedt Forcys haar klanten deze dienstverlening zelf aan, ondersteund door een technische partner die hierin gespecialiseerd is.

domeinregistraties van de hele wereldAlle servers zijn -in tegenstelling tot vele andere 'goedkopere' hostingproviders- geplaatst in Nederland. Dit betekent dat er geen onnodige vertraging optreedt in het bereiken van uw website omdat de route kort is en technisch uitstekend bewaakt. Vrijwel alle internetproviders hebben directe en zeer snelle verbindingen met internetknooppunten in Amsterdam en in bijvoorbeeld de Eemshaven, waar vanuit de rest van de wereld weer bereikbaar wordt. De datacentra waar de servers van Forcys zijn geplaatst bevinden zich in de modernste datacenta in Amsterdam en Rotterdam.

Domeinregistraties snel en voordelig geregeld

Om uw bedrijf of organisatie toegankelijk te laten zijn is een zo kort mogelijke, duidelijke domeinnaam van belang. Forcys kan alle domeinextensies voor u registreren; van een gangbare .nl, .eu of .com domeinnaam tot een .tv, .nu of .co.uk. Wij adviseren u graag over wat het meest geschikt is voor uw website of webwinkel.

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
E-mail: info@forcys.nl